SEGRE

TRADICIÓ GASTRONOMIA

A la venda les entrades per al tast de Sant Ermengol

La Fira se celebrarà el 15, 16 i 17 d'octubre

L’ajuntament de la Seu va presentar ahir la fira.

L’ajuntament de la Seu va presentar ahir la fira.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell va posar en marxa ahir la venda de les inscripcions per participar en les aules de degustació organitzades amb motiu de la 27a edició de la Fira de Sant Ermengol de Formatges Artesans del Pirineu, que se celebrarà entre el 15 i el 17 d’aquest mes. Les places, limitades a 45 persones i a un preu de sis euros, s’han de reservar a través del web www.firasantermengol.cat.

La degustació serà una de les poques activitats que es farà en espai tancat, a la Pista Polivalent de la zona poliesportiva, on ja es desenvolupava la fira.

La resta d’activitats sortiran al carrer “per minimitzar al màxim el risc de transmissió de la Covid-19”, segons va explicar el vicealcalde, Jordi Fàbrega. D’aquesta manera, hi haurà un total de 177 parades a l’aire lliure, de les quals prop de 40 formaran part de la fira i es distribuiran pel Camí Ral de Cerdanya.

Els organitzadors van destacar que el certamen arriba “en un molt bon moment sanitari”.

Els productors de proximitat seran a la plaça dels Oms, les food trucks a l’aparcament de Doctor Peiró i l’artesania ocuparà el passeig Joan Brudieu i el carrer Major..

tracking