SEGRE

Mercadona revela l'origen de les seues taronges i mandarines

Mercadona revela l'origen de les seues taronges i mandarines

Mercadona revela l'origen de les seues taronges i mandarines

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona arranca la campanya de cítrics d’aquest any amb la venda dels primers lots d’Oronules. La cadena valenciana de supermercats preveu adquirir més de 200.000 tones de taronges i mandarines el 2021, que començarà a tenir a totes les seues botigues a partir de finals d’octubre.

Des de l’empresa, van optar per produir localment. Les primeres unitats de mandarina Oronules provindran de distribuïdors i fabricants a nivell nacional. Mercadona calcula que vendrà una xifra propera a les 170.000 tones de taronges, mentre que el volum de mandarines seria de més de 45 mil tones.

Les taronges es vendran a granel i en xarxes de tres a cinc quilograms, i les mandarines es vendran a granel, en  xarxes d’un i dos quilograms, així com les mandarines amb fulles.

Les diferents varietats procedeixen de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia, Catalunya i les Canàries.

Els proveïdors nacionals amb els quals treballarà Mercadona són: Fontestad Citrus, Frutinter, Martinavarro, Fruites To, Bollo International Fruits, Bagu, Dracma, Anecoop, SAT Canarisol, Agronostrum, Fruites Plasencia, Germans Torres i Successors, Lasarte, AM Fresh Spain Citrus, Vicente Alcafruit, Jenner, Agrios Selectus i V. Ross. Mercadona, actualment està comprant productes agrícoles a més de 2.500 agricultors de tot Espanya, de fet un 90% de les taronges que ha venut Mercadona en tota la seua història provenien d’Espanya.

tracking