SEGRE

XARXES SOCIALS PERSONALITATS

Famosos youtubers d'Andorra utilitzen l'aeroport de la Seu d'Urgell

Els youtubers a l’avió que van agafar a la Seu.

Els youtubers a l’avió que van agafar a la Seu.GREFG_OFFICIAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis youtubers que resideixen a Andorra van utilitzar ahir l’aeroport de la Seu per traslladar-se fins al de Madrid-Barajas. Els joves, que van volar al matí, tenen previst participar avui en un esdeveniment per a creadors de contingut i streamers en un centre comercial de la capital espanyola patrocinat per la companyia austríaca Red Bull. Van ser els populars The Grefg, Ampeter, Agustin51, Vicens, Gemita327 i Satunatu, els que van volar en un jet privat Cessna C501 Citation, que va arribar d’Àustria i els va traslladar fins a Barajas.

El pas d’aquests populars joves per l’aeroport alt-urgellenc podria fer-se cada vegada més habitual tenint en compte que cada vegada són més els que han traslladat la seua residència habitual al país veí. Diverses desenes d’ells s’han mudat durant els últims anys a la recerca de pagar menys impostos.

Els populars youtubers van compartir moments del viatge a les xarxes socials. Agustin51 va comentar que té “pànic” a volar i va dir que “un vol que surt des d’aquí (aeroport la Seu-Andorra) no em mola, tio”. The Grefg, per la seua part, el va tranquil·litzar dient-li que “tot sortirà bé” i Vicens va afirmar que “estic molt ratllat i alhora molt emocionat”. A la seua arribada a Madrid van publicar que l’experiència va ser “top malgrat algunes turbulències” durant el vol, de tot just una hora.

tracking