SEGRE

TELEVISIÓ PROJECTES

HBO rodarà a un poble de Lleida un reality amb Jason Momoa, estrella de Hollywood

El popular actor de ‘Joc de Trons’ Jason Momoa, al capdavant de la producció

Imatge d’arxiu de l’actor Jason Momoa.

Imatge d’arxiu de l’actor Jason Momoa.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plataforma de streaming HBO rodarà un reality show d’escalada a Peramola. Jason Momoa, el popular actor de Hollywood que va interpretar Khal Drogo a Joc de Trons, és al capdavant de la producció d’aquest programa, que també compta amb la participació de l’escalador Chris Sharma, conegut a nivell mundial. La previsió, segons van explicar ahir fonts pròximes, és que els rodatges del concurs comencin a inicis del mes de novembre i, a nivell de logística, la productora preveu utilitzar també algun allotjament d’Oliana.

Les mateixes fonts van assegurar que per al rodatge la productora necessitarà un total de deu camions. Per això, la setmana vinent preveuen visitar Peramola per confirmar que aquest municipi disposa de tots els recursos necessaris i que els accessos a les vies per les quals escalaran els participants del concursos són òptims. El programa comptarà amb un total de dotze escaladors anònims. Els enregistraments començaran en una de les tres localitzacions escollides a Catalunya. Concretament, es tracta del Roc de Rumbau de Peramola, l’agulla del Cavall Bernat de Montserrat i Siurana (Priorat). No obstant, el lloc d’inici del rodatge encara estaria pendent de determinar.

El municipi compta amb “les millors rutes” i la iniciativa “ens posaria al mapa”, segons l’alcaldessa

Per la seua part, l’alcaldessa de Peramola, Gemma Orrit, va explicar ahir a aquest diari que dijous van rebre un correu de la productora on els informaven que estaven estudiant els escenaris per rodar el programa. Va destacar que li sembla “una molt bona iniciativa”, que “ens posaria al mapa”. Així mateix, la primera edil va recordar que en aquest municipi de l’Alt Urgell compten amb “les millors rutes d’escalada”.

A les ubicacions que s’han escollit per als enregistraments a Catalunya s’hi ha d’afegir altres escenaris a Mallorca i de països com els Estats Units, França i Àustria, on també es desenvoluparà el programa d’escalada que emetrà HBO i que comptarà amb un total de vuit episodis, segons va informar Crónica Global. El concurs portarà per títol The Climb i l’estrena es preveu per a l’any que ve.

tracking