SEGRE

Albert Adrià i José Andrés creen a quatre mans el torró més gastronòmic de Torrons Vicens

Els dos prestigiosos xefs eleven el torró a l’alta gastronomia sota l’atenta mirada del mestre torronaire Àngel Velasco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si l’objectiu és superar-se cada any, Torrons Vicens ho aconsegueix sense excepció cada Nadal amb el llançament de les últimes varietats, carregades de sabors originals i textures suggeridores amb què la firma agramuntina omple de plaer fins a l’últim paladar.

Aquest any, Torrons Vicens presenta el seu torró més gastronòmic de la mà de dos grans de l’alta cuina: Albert Adrià i José Andrés. Els dos xefs d’excelsa trajectòria s’han unit per elaborar a quatre mans el torró Cherry Times, una varietat icònica que fusiona tradició i innovació, com ja és costum en la firma lleidatana

El Cherry Times culmina un minuciós treball d’investigació dut a terme per José Andrés i Albert Adrià sota l’atenta mirada del mestre torronaire Àngel Velasco i un denominador en comú: el talent a l’hora de transformar el torró en art, que es cristal·litza com mai en la nova varietat de Torrons Vicens. El Cherry Times està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d’arròs i toffee de Ran el Hanout. Una paleta de sabors combinats amb mestria amb un resultat espectacular. Una part dels beneficis de la venda d’aquest torró es destinen a recaptar fons per a Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

Creacions artesanes del mestre turronero Àngel Velasco

Torró Textures de llimó. Entre les novetats elaborades pel mestre torronaire, Àngel Velasco, es troba el nou torró Textures de llimó, farcit de praliné i caramel de llimó amb cobertura de xocolate blanc. Per als amants del contrast de sabors presenta un equilibri perfecte entre dolç i àcid que culmina en una espectacular combinació d’envoltants sabors i textures.

Torró de macadàmia amb vainilla Bourbon. Torró amb farcit de gianduja de vainilla Bourbon de Madagascar i macadàmia amb cobertura de xocolate amb llet i decorat amb una cruixent capa de macadàmia caramel·litzada. Una meravella per als sentits.

Torró de polvoró. El nou torró de polvoró elaborat amb praliné d’ametlla amb un toc de canyella i cobertura de xocolate de caramel és una versió innovadora d’aquest dolç de tradició artesana i familiar. Destaca el seu acabat empolsat amb sucre de llustre afegint-se al ventall de noves varietats d’aquest Nadal 2021.

Torró tou cruixent amb macadàmia i xocolate. L’últim dels torrons elaborats pel mestre torronaire Àngel Velasco és un torró delicat i subtil que fusiona el dolç intens de la macadàmia amb la suau i agradable textura del xocolate, la qual cosa el converteix en un torró fantàstic per gaudir en qualsevol moment.

tracking