SEGRE

L'irreconeixible estat de Tom Cruise en la seua última aparició pública

Imatge promocional de 'Missió Impossible'

L'irreconeixible estat de Tom Cruise en la seua última aparició pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’última aparició pública de Tom Cruise, de 59 anys, ha revolucionat les xarxes socials. L’actor de Missió impossible va anar amb el seu fill Conor a un partit dels Giants contra els Dodgers que es disputava a San Francisco, però imatges de la televisió i vídeos gravats per altres aficionats han posat al descobert que el seu aspecte és diferent de l’habitual.

Tots els comentaris estan relacionats amb el seu rostre, que es troba a simple vista, més inflat de com se l'ha vist anteriorment. Alguns especulen que l’edat ja li està passant factura, d’altres que s’ha engreixat molt i finalment els que pensen que la celebritat s’ha realitzat un retoc estètic.

"Sembla un doble" deien molts dels seguidors quan veien els vídeos gravats pels assistents al partit. "Que em tornin els diners de Missió impossible", demanava un altre. I els més atrevits es preguntaven: "Què s’ha injectat a les galtes?, sembla un esquirol".

Davant de la gran quantitat de comentaris sobre el seu aspecte, apuntant a una possible pujada de pes, també hi ha qui critica la "gordofobia" latent en aquest tipus d’opinions. "Estic fart que Twitter critiqui la gent per les seues fluctuacions de pes. A la gent se li permet pujar i baixar de pes, deixa de ser gordofòbic!", va escriure algú.

Els rumors sobre els possibles retocs estètics de Tom Cruise van créixer el 2016, quan va aparèixer diferent en els premis BAFTA. Encara així, Tom es manté ferm en la seua negativa i ha arribat a dir a la revista Playboy que no ha passat pel quiròfan i que "mai ho farà".

L’actor es troba immers en el rodatge de les pel·lícules Missió Impossible 7 y Top Gun: Maverick, ambdues retardades pel Covid, l’estrena de les qual està prevista per al maig i el setembre de 2022 respectivament.

tracking