SEGRE

Google Maps deixarà de recomanar la ruta més ràpida a partir del 2022

El trajecte per defecte serà el més ecològic

L'última actualització de Google Maps afegeix més precisió a les seues prestacions.

L'última actualització de Google Maps et pot salvar la vida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Google Maps farà canvis en la seua aplicació a l’hora de marcar una ruta, a causa que no es mostrarà el recorregut més ràpid per defecte perquè en el seu lloc sortirà el menys contaminant, basant-se en el consum de combustible, el nivell de trànsit o la inclinació de la carretera.

El factor essencial per realitzar les rutes continuarà sent el temps més curt, però no pel fet d’arribar com més aviat millor a la destinació, sinó perquè serà el que menys consum pugui generar. Això vol dir que algunes vegades coincideixin els recorreguts menys contaminants amb les rutes més ràpides.

Google Maps continuarà mostrant el camí més ràpid amb els seus respectius temps, a més, des dels ajustaments de la app es podrà establir que la ruta més ràpida continuï sent la recomanada per defecte. D’altra banda, Google ha publicat en el seu blog altres formes més sostenibles per navegar amb l’aplicació, com la ‘Navegació Lite per a ciclistes’ i ‘Informació per compartir escúters i bicicletes’.

De moment, aquestes rutes ecològiques només estan disponibles als Estats Units i es començaran a implementar a Europa a partir de 2022, sense tenir una previsió exacta del llançament en la resta de països.

tracking