SEGRE

Les famílies de rendes baixes cobraran 100 euros per fill menor de 3 anys

Acord entre PSOE i Unidas Podemos per a una esmena a la Llei de l'Ingrés Mínim Vital

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, en una imatge d'arxiu.

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, en una imatge d'arxiu.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unidas Podemos ha pactat amb el PSOE una esmena transaccional a la Llei de l'Ingrés  Mínim Vital que inclou un complement de 100 euros per fill menor de tres anys per als beneficiaris de l’IMV i per a les famílies amb rendes per sota de 32.100 euros a l’any depenent de les circumstàncies. Segons fonts d’UP, podran cobrar l’esmentat complement les famílies de 2 adults i 2 nens amb ingressos familiars totals de fins 32.100 euros a l’any. La renda baixa a 27.000 euros anuals en el cas de famílies de 2 persones adultes i un nen.

Per a les famílies monoparentals el requisit de renda anual serà de 30.800 euros amb dos fills i de 27.700 euros amb un fill. "Aquest complement tindrà com a finalitat avançar en el suport a les famílies en situació de vulnerabilitat i reduir la pobresa infantil al nostre país", segons UP.

La ministra de Drets Socials, Ione Belarra, avançava ahir a la nit a Twitter que aquest complement s’ha pactat en el marc de l’acord amb el PSOE per als pressupostos generals de l’Estat de 2022, igual com la futura llei d’habitatge.

tracking