SEGRE

Adele estrena el senzill 'Easy on Me' després de 6 anys de silenci

Frame del nou vídeoclip d'Adele.

Adele estrena el senzill 'Easy on Me' després de 6 anys de silenci

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de sis anys de silenci artístic, la cantautora britànica torna amb un nou tema que formarà part del seu quart àlbum d’estudi, titulat 30 i el llançament del qual serà el 19 de novembre. És la primera melodia que presenta des de 2015, any en què va presentar l'àlbum 25, amb el qual va guanyar cinc Grammys.

Easy on Me és una una balada de piano sentimental en la qual Adele toca temes tan personals com la seua infància o el seu divorci de Simon Konecki el 2018. Al llarg del tema, l’artista explica que tant ella com la seua exparella estaven atrapats en els seus propis camins. Malgrat que reconeix que es va esforçar perquè la relació tirés endavant, Adele explica que va haver de donar-se per vençuda i acabar amb la relació abans que anés a pitjor: "He canviat qui era per posar-nos als dos primer, però ara em rendeixo".

Però no només això. També parla sobre la seua infància i sobre com l’après al llarg de la seua vida l’ha ajudat a ser qui és en el dia d’avui: "Jo era encara una nena. No vaig tenir l’oportunitat de sentir el món al meu voltant. No vaig tenir temps de triar el que vaig triar fer".

El vídeoclip ha acumulat més de 17 milions de visualitzacions en tan sols 9 hores.

I és que expectació per la tornada d’Adele ha estat majúscula, en primer lloc per l’envergadura de l’artista, la dona que més discos ha venut al Regne Unit aquest segle (només del seu segon treball, 21, va vendre sis milions de còpies). Atresora quinze premis Grammy i un Oscar, per Skyfall, la seua composició per a la banda sonora de la pel·lícula del mateix títol de James Bond.

tracking