SEGRE

Aquest telèfon resol els teus dubtes sobre ciberseguretat

Un home utilitza el seu telèfon mòbil.

Alerten d'una nova onada de segrestos virtualsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya compta amb multitud de números curts per a serveis d’interès social, com pot ser el cas d’informació de trànsit (011), d’atenció a la violència de gènere (016), d’urgències (112), Guàrdia Civil (062), Policia Nacional (091), bombers (080 local i 085 provincial) etc, als quals s’hi ha sumat el 017.

El 017 permet realitzar de manera gratuïta qualsevol consulta sobre ciberseguretat. El número|nombre ha estat posat en marxa per l’Institut Nacional de Ciberseguretat d’Espanya (INCIBE), l’objectiu de la qual és, en les seues pròpies paraules, treballat per consolidar la confiança digital, elevat la ciberseguretat i la resiliència i contribuït al mercat digital de manera que s’impulsi l’ús segur del ciberespai a Espanya.

Ofereix ajuda per resoldre dubtes i conflictes relacionats amb l’ús d’Internet i les tecnologies per part de nens, adolescents i pares.

Els usuaris no han de pagar res, els operadors del servei telefònic es fan càrrec del cost a efectes de preus, com ja passa amb les trucades de cobrament a destinació automàtic. A més de gratuït, el número també és confidencial, pel que la seguretat i identitat de les persones que hi truquin quedarà salvaguardada a a tota hora.

tracking