SEGRE

TELEVISIÓ PROGRAMES

Què hi fa l'actor de 'Joc de Trons' Jason Momoa al Pirineu de Lleida?

A la recerca d'escenaris per al reality d'escalada 'The Climb', produït per l'actor de 'Joc de Trons' Jason Momoa || El rodatge començarà l'última setmana de novembre

Jason Momoa, amb la parella d’escaladors Chris Sharma i Jimena Alarcón a prop de Camarasa.

Jason Momoa, amb la parella d’escaladors Chris Sharma i Jimena Alarcón a prop de Camarasa.JIMENA ALARCÓN/RICARDO GIANCOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de 21 representants de la plataforma de streaming HBO, entre ells delegats de l’equip dels Estats Units i membres també de la delegació d’Espanya, han visitat aquesta setmana l’Alt Urgell i el Pallars Jussà a la recerca d’escenaris per a una de les seues produccions. Dimarts van visitar la zona d’escalada del Roc de Rumbau de Peramola i dimecres es van desplaçar fins al límit entre el Pallars i la Noguera per conèixer la zona d’escalada del congost de Terradets. Es tracta d’un dels primers llocs de la província de Lleida on va escalar Chris Sharma, que també participarà en el reality The Climb. L’equip està valorant encara els llocs concrets on rodarà aquest programa d’escalada, en el qual participaran un total de dotze escaladors anònims.

Fonts pròximes van explicar que l’equip de l’actor de Joc de Trons Jason Momoa, al capdavant de la producció del reality, valora “la complexitat i màxima exigència” de la roca de Rumbau, a la qual Sharma s’ha referit en alguna ocasió com “la via més difícil del món”, tenint en compte que els participants del programa no seran, en cap cas, experts escaladors. Hauran de decidir durant els propers dies la paret que faran escalar als participants ja que el rodatge es preveu per a l’última setmana de novembre.Per al rodatge necessitaran un total de deu camions.

La visita d’aquests dies també ha servit per conèixer els espais disponibles així com els accessos a les àrees d’escalada. The Climb constarà de vuit episodis que s’estrenaran de cara a l’any que ve.

tracking