SEGRE

Aquestes són les feines del SEPE amb més contractats

La pàgina web del SEPE aquest dilluns.

El SEPE anuncia un pla de xoc després de l'atac cibernètic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portal 'Empléate' gestionat pel Servicio Estatal Público d’Ocupació|Ús (SEPE) ofrecte multitud d’ofertes de treball a diversos sectors professionals. El ventall d’ofertes ha augmentat al setembre: segons apunten al mateix|propi portal, l’últim mes s’han realitzat un total de 1.544.719 contractes i es troben registrats gairebé 39.000 companyies públiques i privades.

En aquest mateix servei, l’administració indica moltes més dades d’especial rellevància per als usuaris. D’una banda permet seleccionar el tipus de lloc de treball de més interès, un test per conèixer les opcions que més s’adapten a cada usuari i quines són les feines amb més contractació en l’últim període.

Llocs de treball més demandats

En l’actualitat el SEPE indica que els treballs|feines amb més contractats són dels sectors informàtics, hostaleria i transports. En concret han trobat feina 3.134 programadors informàtics amb sous de fins 50.000 euros a l’any, així com cuiners assalariats amb 26.163 vacants i salaris de fins 6.600 euros al mes.

D’altra banda, al mercat dels transports es busquen principalment camioners i conductors de grans vehicles amb àmplia experiència. A més, les ofertes ofereixen jornada completa i contracte indefinit per sous des de 1.200 euros al mes.

Per accedir a aquestes vacants els interessats han de registrar-se en la plataforma amb el seu propi compte i inscriure’s en l’oferta. En molts casos exigiran requisits bàsics com a formació concreta conforme al la feina, experiència, idiomes i altres de més específics. És important tenir actualitzada la informació del perfil personal perquè encaixi en el que demanda l’empresa.

tracking