SEGRE

'El juego del calamar' fa que Netflix rebi una demanda a Corea del Sud per consum excessiu d'internet

El risc d''El juego del calamar'

El risc d''El juego del calamar'HBO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El juego del calamar s’ha convertit en la sèrie del moment fins al punt que a Corea del Sud, país originari de la ficció, ha disparat el consum d’internet de tal manera que l’empresa SK Broadband ha interposat una demanda a Netflix.

Aquesta empresa proveïdora d’internet al·lega que aquesta sèrie està provocant un trànsit de dades desmesurat i considera que la plataforma de streaming n'hauria d’assumir l’augment del cost pagant una taxa.

Netflix, per la seva banda, diu que la seva feina és proporcionar contingut i no facilitar l’accés a internet dels seus usuaris.

No és l’única polèmica d’‘El juego del calamar’: la sèrie revela un número de telèfon, el que apareix a les targetes que reben els possibles participants del joc. Aquest número pertany a un coreà de 40 anys que no para de rebre trucades i missatges de text. Concretament ha explicat que rep unes 4.000 trucades al dia de gent que li diu que vol participar en el joc.

El cas fins i tot ha arribat a la política, ja que Huh Kyung-young, del Partit Revolucionari Nacional coreà, ha declarat que està disposat a pagar 100 milions de wons (uns 73.000 euros) si li cedeix el número.

A més d’aquest incident, la sèrie també ha hagut d’incloure un missatge de perill per efectes estroboscòpics a les persones sensibles a la llum després que, a l’episodi número 4, hi aparegui una seqüència de gairebé quatre minuts on la pantalla fa una espècie de flaix.

tracking