SEGRE

TRADICIONS SANT CRIST

Balaguer recupera la festa major al cap d'un any en blanc

Del 6 al 9 de novembre, i amb el passaport Covid obligatori als concerts

Presentació ahir de les festes del Sant Crist.

Presentació ahir de les festes del Sant Crist.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Balaguer recuperarà aquest any la presencialitat de la festa major després de suspendre la major part dels actes la passada edició a causa de la pandèmia. En aquesta ocasió les festes del Sant Crist tornaran a comptar amb diferents activitats i espectacles per a totes les edats del 6 al 9 de novembre. “Segurament encara no és la festa major que voldríem perquè hi ha coses que encara les farem amb prudència, amb algunes limitacions. Però és motiu d’alegria, venint d’on venim, poder celebrar la festa major”, va assenyalar l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

Entre les novetats d’aquest any destaca l’obligatorietat del passaport Covid per accedir als concerts del Cartell Jove que tindran un preu de cinc euros, el públic podrà estar dret i comptaran amb servei de barra, segons va explicar Francesc Almira, tècnic de joventut de la Paeria.

Un quadre dibuixat per la professora d’art il·lustrarà la portada de la revista de la festa major

Per als més joves actuaran els grups Buhos, Banda Neón, Lágrimas de Sangre i Wasa. A més, dissabte està previst el xou 1980 Pop Festival Mi Generación en el qual tocaran artistes com Nacho Vega de Nacha Pop, Javier Ojeda de Danza Invisible, Carlos Segarra de Los Rebeldes i Vicky Larraz d’Olé Olé. D’altra banda, també hi haurà concerts per a gent gran en què podran veure L’Orquestra Maravella i Selvatana, amb un preu de 3 euros. Per a aquesta edició, el consistori ha decidit suspendre el tradicional dinar, que se substituirà per l’entrega de coca a les residències, que també acolliran concerts.

El que sí que es mantindrà serà el tradicional ball de gegants i l’ofrena floral encara que amb alguns canvis en l’organització per evitar concentracions i tan sols una representació de cada centre podrà accedir a la basílica.El balaguerí Xavier Sánchez Bernat, exjugador professional de bàsquet, serà el pregoner d’aquestes festes aprofitant que la ciutat és la capital del Bàsquet Català 2021.

tracking