SEGRE

TVE celebra els 20 anys de 'Operación Triunfo' amb 24 hores d'emissió ininterrompuda

Concert de la gira d’‘Operación Triunfo’ a Madrid.

Concert de la gira d’‘Operación Triunfo’ a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Divendres vinent Operación Triunfo celebrarà el vintè aniversari amb una marató televisiva que s’emetrà a Televisió Espanyola i a través de Youtube, en què participaran concursants de totes les edicions del programa.

Els fans del concurs musical que es va estrenar a La 1 el 22 d’octubre de 2001 podran reviure els millors moments amb 24 hores d’emissió ininterrompuda que comptarà amb concursants de totes les edicions, professors, presentadors, membres del jurat i altres col·laboradors que aniran apareixent al llarg de la jornada.

Aquesta programació especial es podrà veure en directe aquest divendres 22, des de les 20.30 hores, a la plataforma RTVE Play i en el YouTube de Operación Triunfo. A més, RTVE Play presentarà dos hores de programació exclusiva, el dissabte de 18.30 a 20.30, que posaran el fermall d’or|apoteosi a aquesta celebració.

Noemí Galera, directora de càsting de totes les edicions, serà la mestra de cerimònies d’aquesta marató, a més de María Escarmiento i Àfrica, exconcursants, que la rellevaran en La Noche Golfa; Belena Gaynor exercirà de 'punxa vídeos' a OT A la carta; i Tinet Rubira respondrà les preguntes dels fans.

Mentre arriba la marató, els seguidors del programa podran veure al web de RTVE les edicions del concurs emeses a La 1, presentades per Carlos Lozano i Roberto Leal: el Operación Triunfo de Rosa López, David Bisbal, David Bustamante, Chenoa, Manu Tenorio o Verònica... que va marcar l’inici de tot; OT 2, amb la victòria d’Ainhoa Cantalapiedra i l’èxit de Beth a Eurovisió, entre d’altres.

Els usuaris ja tenen disponible la primera edició de 2001, la dels 16 joves que van trencar els esquemes de la música i de la televisió amb moments estel·lars com Dos hombres y un destino, amb Àlex Casademunt i David Bustamante; Escondidos de Chenoa i David Bisbal; Noches de bohemia, amb Nuria Fergó i Manu Tenorio; Lady Mermelade, de Verònica, Chenoa i Gisela; o It’s raining men o Europe’s living a celebration, de la guanyadora Rosa López.

tracking