SEGRE

Adele s'enfronta a una multa per tirar escombraries al seu últim videoclip

Frame del nou vídeoclip d'Adele.

Adele estrena el senzill 'Easy on Me' després de 6 anys de silenci

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adele ha tornat amb la seua cançó 'Easy on me’ una cançó que tracta sobre els problemes en la relació amb el seu primer marit. En un moment del videoclip, la cantant britànica apareix conduint un cotxe i el vehicle va tirant objectes al carrer, una metàfora del que suposa desprendre’s del passat.

En aquest nou tema, la britànica canta al seu exmarit i el seu fill Angelo, de 9 anys, a què els explica el motiu del seu divorci. En diverses entrevistes, la cantant ha recalcat que aquest treball|feina li ha servit com a via “d'escapament”.

De tota manera, les autoritats del districte de Doncaster, on es va realitzar l’enregistrament, no ho han encaixat de la mateixa manera i han decidit multar Adele pel llançament d’escombraries, una cosa que pot veure’s clarament en el vídeo.

El districte de Doncaster li ha proposat una altra alternativa a la cantant: utilitzar els ulls del seu pla mirant al retrovisor com a imatge per a un cartell que adverteixi que està sent vigilat i no pot llançar residus. La cantant no s’ha pronunciat sobre aquesta proposta.

tracking