SEGRE

Així és i com es descarrega WhatsApp Plus, l'aplicació que millora l'original

Així és i com es descarrega WhatsApp Plus, l'aplicació que millora l'original

Així és i com es descarrega WhatsApp Plus, l'aplicació que millora l'original

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telegram, Signal o Line han guanyat punts entre els usuaris des que la recent caiguda temporal de WhatsApp posés de manifest la tremenda dependència generalitzada de la popular aplicació de missatgeria instantània. Tanmateix, l’'app' que amenaça el seu regnat és WhatsApp Plus, desenvolupada a Espanya sense l’autorització de Facebook, propietària de l’original.

El gran problema per a WhatsApp ja no és només que WhatsApp Plus mantingui els mateixos dissenys i funcions, sinó que presenta innovacions respecte a l’original: primer, l’enorme quantitat d’emojis amb què compta, encara que només poden ser vistos per un altre usuari de WhatsApp Plus. El mateix passa amb les milers d’imatges de fons disponibles. A més permet canviar el disseny d’absolutament tota la interfície de l’aplicació: des del color de les barres i les icones, així com el de les tipografies.

Una altra diferència de l’app original és que utilitzant Plus podràs activar les notificacions que t’avisen del moment exacte en què un contacte es troba en línia. També deixa elegir quins contactes poden veure les dos fletxes blaves que avisen que el seu missatge ha estat vist, els qui tenen permès veure l’hora d’“Última connexió” i els que poden veure els nostres estats.

El límit màxim de pes dels arxius que podem enviar per WhatsApp és de 16 MB, independentment que aquest sigui un document en format PDF, un vídeo o una fotografia. A WhatsApp Plus el límit és de 50 MB, la qual cosa augmenta enormement la quantitat i el tipus d’arxius que podem enviar als contactes.

La descàrrega de Whatsapp Plus resulta senzilla, ja que n’hi ha prou amb buscar l’aplicació al web en un arxiu instal·lador en format APK. Es tracta d’un arxiu executable, verificant l’URL a fi de no descarregar cap programa que pugui provocar danys al telèfon. Això sí, per a la seua instal·lació és imprescindible eliminar abans el WhatsApp original. D’aquesta manera, per conservar les converses és precís fer-ne una còpia de seguretat des dels ajustaments. Una vegada complert aquest pas, només quedaria reinstal·lar-lo al Whatsapp Plus i, llavors sí, es disposaria d’aquesta versió millorada sense haver patit cap pèrdua tant en les dades com al mateix terminal.

tracking