SEGRE

COVID 19

Pfizer assegura que la seua vacuna és un 90,7 % efectiva en nens entre 5 i 11 anys

El sèrum infantil podria estar disponible per a finals d'octubre o principis de novembre

Pfizer assegura que la seua vacuna és un 90,7 % efectiva en nens entre 5 i 11 anys

Pfizer assegura que la seua vacuna és un 90,7 % efectiva en nens entre 5 i 11 anysFotografía de archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La farmacèutica Pfizer va assegurar aquest divendres que la seua vacuna contra la covid-19 és efectiva en un 90,7 % en nens amb edats compreses entre els 5 i els 11 anys.

En un document publicat amb motiu d’una reunió prevista per a la propera setmana amb l’Administració d’Aliments i Medicaments dels Estats Units (FDA, per les seues sigles en anglès), la companyia va explicar que ha fet un assaig amb entorn de 2.000 menors.

Tres dels menors que havien estat inoculats amb la vacuna van resultar contagiats, davant els 16 que van contreure la malaltia en el grup dels nens que havien rebut un placebo. La companyia va precisar que el doble de nens va rebre la vacuna, davant dels que van ser injectats amb el placebo.

El passat 7 d’octubre, Pfizer i BioNtech van sol·licitar a la FDA l’autorització per a l’ús d’emergència de la seua vacuna contra la COVID-19 en nens de 5 a 11 anys. Fins al moment la FDA només autoritza l’ús d’aquesta vacuna a partir dels 12 anys.

Abans de presentar la seua autorització les empreses farmacèutiques Pfizer i BioNTech van anunciar que els resultats de les últimes proves clíniques han generat una "robusta" resposta d’anticossos i que la vacuna és segura, la qual cosa atansaria la possibilitat d’un sèrum infantil disponible per a finals d’octubre o principis de novembre.

tracking