SEGRE

SUCCESSOS CINE

Accident mortal a Hollywood

L'actor Alec Baldwin va disparar una pistola d'attrezzo que havia de ser de foguejament i va acabar amb la vida de la directora de fotografia || Les bales van arribar també al director del film, que va ser traslladat a l'UCI

L’actor Alec Baldwin en una imatge d’arxiu

L’actor Alec Baldwin en una imatge d’arxiuEFE/EPA/WARREN TODA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Alec Baldwin va matar accidentalment la directora de fotografia de la pel·lícula que estava rodant al disparar una pistola d’attrezzo que suposadament era de foguejament i que no sabia que estava carregada. A més de la dona morta, identificada com a Halyna Hutchins, de 42 anys, els trets també van ferir el director del film, Joel Souza, de 48, que va ser traslladat a la unitat de cures intensives del centre mèdic Christus St. Vincent, als voltants de Santa Fe, a l’estat de Nou Mèxic, Estats Units.

L’incident va tenir lloc entorn de les dos de la tarda al Ranxo de Bonanza Creek, on es filmaven diverses escenes del western Rust, en el qual Baldwin fa de productor a més de protagonista. L’oficina del Xèrif ha obert una investigació per aclarir què ha passat i quin tipus de projectil tenia l’arma, que no se sap si es va utilitzar durant l’enregistrament d’una escena o en un assaig. “Els detectius estan investigant com i quin tipus de projectil es va disparar.

L’incident continua sent una investigació activa”, va explicar el departament en un comunicat. De moment, les autoritats descarten presentar càrrecs criminals. La companyia encarregada de la producció del film va emetre un escrit en el qual deia que l’equip complet es troba “devastat” pel succés i es comprometia a oferir ajuda psicològica a totes les persones relacionades amb el rodatge de la pel·lícula, que se suspendrà de manera indefinida.Després de conèixer l’accident, les xarxes han recordat la mort de Brandon Lee, fill de Bruce Lee, que va rebre un tret durant un altre enregistrament l’any 1993.

“No hi ha paraules per expressar la meua commoció i tristesa”

Alec Baldwin va assegurar ahir que “no troba paraules” per expressar la seua tristesa per l’accident en el qual va morir la directora de fotografia de la pel·lícula que estava rodant, quan l’actor va disparar una pistola d’attrezzo que no sabia que estava carregada. “No hi ha paraules per expressar la meua pena i commoció pel tràgic accident. Estic cooperant amb la investigació per saber com ha succeït aquesta tragèdia”, va indicar l’actor a Twitter.

L’intèrpret, que també va ferir el director del film, Joel Souza, va afegir que està en contacte amb el marit de la víctima.

tracking