SEGRE

HBO descarta rodar el seu reality a Peramola i podria elegir Terradets

Jason Momoa, amb la parella d’escaladors Chris Sharma i Jimena Alarcón a prop de Camarasa.

Jason Momoa, amb la parella d’escaladors Chris Sharma i Jimena Alarcón a prop de Camarasa.JIMENA ALARCÓN/RICARDO GIANCOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma de streaming HBO, que busca emplaçaments per rodar un reality show sobre escalada, ha descartat finalment fer-ho a Peramola. La productora de Jason Momoa, el popular actor de Hollywood que va interpretar Khal Drogo a Joc de Trons, va visitar la zona d’escalada del Roc de Rumbau de la localitat alturgellenca a mitjans de mes però la complexitat i l’exigència màxima d’aquesta roca han fet descartar finalment el municipi com a escenari per al rodatge del programa, que comptarà amb dotze escaladors anònims que en cap cas no seran experts.

Chris Sharma, escalador popular a nivell mundial i molt coneixedor d’aquesta roca, s’havia referit en alguna ocasió a ella com “la via més difícil del món”. Un equip de vint-i-un representants d’HBO van aprofitar el desplaçament a Peramola per visitar també la zona d’escalada del congost de Terra- dets, entre el Pallars i la Noguera. HBO podria haver escollit aquest emplaçament per començar els rodatges a finals de novembre.

tracking