SEGRE

GUIA

Premis Ap! Lleida per al talent femení

La Seu Vella de Lleida va tornar a acollir ahir l’entrega d’aquests guardons, després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia.

La Seu Vella de Lleida va tornar a acollir ahir l’entrega d’aquests guardons, després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació d’Empresàries de Lleida i Pirineus va celebrar ahir a la Seu Vella la 14a edició dels Premis Ap! Lleida, que reconeixen el talent femení amb uns guardons que es van recuperar després de l’aturada de l’any passat a causa de la Covid. Les premiades d’aquest any són Carol Mitjana, del Centre Geriàtric Lleida; Teresa Valles, de Pastoret; Maria Dolors Català, d’Oli Cimal i Agalla; Alexandra Sabaté, de Grup Macao; Gisela Armengol, comandant de Vueling, el mitjà de comunicació L’Oest, l’esportista Núria Codina, l’actriu Aida Flix; Maimuna Camara, de Dinnasire; Manal Mamoun, com a estudiant més brillant de la UdL, i Montserrat Bernabeu, de l’Institut Guttmann. També es va reconèixer les quatre primeres agents de la Guàrdia Urbana, l’Associació Refem i el col·lectiu d’Infermeres de Lleida.

La presidenta d’Ap! Lleida, Laia Rogel, va destacar el talent femení a les comarques lleidatanes.

tracking