SEGRE

El truc per alliberar espai al nostre mòbil a través de WhatsApp

Aquestes són les aplicacions que més bateria consumeixen al teu mòbil

Aquestes són les aplicacions que més bateria consumeixen al teu mòbil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El missatge que a la majoria ens posa dels nervis del nostre mòbil és el que ens diu “la capacitat d’emmagatzematge del telèfon mòbil s’està acabant”, i en conseqüència no ens deixa fer aquella fotografia que volíem fer o ens tanca el WhatsApp de cop.

Una de les solucions és començar a esborrar coses: fotos, vídeos, però tot i això a vegades no aconseguim que ens deixi d’aparèixer el missatge, ja que les aplicacions també pesen molt i no sempre podem prescindir d’elles.

Tot i això, hi ha un petit truc per guanyar espai, i és a través de WhatsApp, que conté molts missatges, fotos i vídeos que també van ocupant espai al nostre mòbil, i que moltes d’elles ja les tenim guardades a la galeria d’imatges.

Aquests són els passos que cal seguir:

  1. Anar l’apartat de configuració de l’aplicació
  2. Allà s’ha de seleccionar l’opció “administrar emmagatzematge”, on veurem la quantitat d’espai que ocupen els arxius que hem anat rebent des que tenim l’aplicació, totes les fotos i vídeos (que ja tenim a la galeria d’imatges).
  3. A partir d’aquí podràs seleccionar els arxius que vulguis eliminar de forma permanent i veure quins són els que més pesen. També podràs veure el pes de les diferents conversacions, les quals les podràs eliminar si no t’interessa conservar-les.
  4. Els arxius de cada conversació es poden seleccionar per escollir quins esborrar i quins no.

Finalment, un altre truc és desactivar que el contingut que t’envien per WhatsApp es descarregui de forma automàtica, a través de l’opció “visibilitat d’arxius multimèdia” de configuració.

tracking