SEGRE

Jordi Évole es riu dels haters amb aquest original anunci sobre 'Salvados'

Jordi Évole.

Jordi Évole.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Évole ha respost a tots els haters de Salvados anunciant un especial del programa que s’emetrà diumenge vinent i tractarà sobre l’encariment del preu de la llum.

En l’edició d’aquest diumenge passat, el programa presentat per Gonzo va viatjar fins Afganistan, on va poder parlar amb el portaveu dels talibans, Zabihullah Mujahid. Aquest va explicar al periodista que compten amb el suport del poble i que busquen ser un govern estable seguint les lleis àrabs. El programa també va recollir el testimoni de l’expresident de Estados Unidos Barak Obama.

Tot just finalitzar l'emissió l’equip de Jordi Évole i laSexta van decidir emetre la promo del següent programa. Recollint tuits dels més crítics amb el programa, Salvados va anunciar que anava a dedicar el seu pròxim programa al preu de la llum. “I la llum que? Ens és igual el que passa a l’altre costat del món”; “Centrats en altres temes i no en el tros de pujada de la llum. Mitjans esquerranosos trompeters” o “Inútils, venuts,” eren ser alguns dels missatges que es van poder veure.

Entre la infinitat de reaccions que va tenir la promo també hi va haver la de Jordi Évole, que va decidir compartir-la a Twitter. “Tenia moltes ganes de penjar aquest vídeo. Llàstima que no servirà perquè deixin de donar la turra”, començava juntament amb vídeo. Així mateix, anunciava: “Diumenge vinent. A Salvados. El puto programa del preu de la llum.

tracking