SEGRE

Arriba HBO Max: això és el que has de saber

Logotip d'HBO.

Warner llançarà la seua plataforma de continguts HBO Max el maig de 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir d’avui, la plataforma HBO Espanya es converteix en HBO Max. Els que ja són subscriptors de la plataforma de streaming es trobaran a partir d’aquest dimarts 26 d’octubre una interfície molt canviada, un nou nom i la promesa de moltes novetats en els propers mesos.

HBO Max ha anunciat una promoció especial segons la qual els nous clients podran subscriure’s al servei amb un 50 % de descompte. Així, els que es donin d’alta fins el 30 de novembre inclòs pagaran només 4,49 euros al mes, en comptes de 8,99, per sempre (o fins que decideixin cancel·lar la seua subscripció). Si vols disfrutar de l’oferta i ja ets client de HBO Max, és probable que sigui suficient amb crear un compte diferent amb un altre correu electrònic. A més, la plataforma ofereix l’opció d’una subscripció anual per 69,99 euros, que equival a poc menys de vuit mesos per separat.

La programació es dividirà en una sèrie de troncs temàtics (HBO, HBO Max Originals, DC, Warner i Cartoon Network) i la finestra del cine a estrena es redueix a només 45 dies. Quant a la qualitat de vídeo, es passa d’una resolució màxima de 4K UHD a Full HD.

Pel que es refereix al catàleg, les estrenes espanyoles que arriben juntament amb la plataforma són 'tot l’altre', la comèdia dramàtica d’Abril Zamora que estrenarà episodi cada dimarts, i 'Dolores: La verdad sobre el Caso Wanninkhof', sèrie documental que ja està disponible per complet. També està disponible la nova 'Gossip Girl', inèdita a Espanya fins ara.

S’han anunciat títols clàssics com 'El ala oeste de la Casa Blanca', 'El príncipe de Bel-Air' o 'The O.C.', però encara no estan disponibles. En el futur arribaran 'Hacks', molt premiada en els últims Emmy, el revival de 'Sexo en Nueva York' titulat 'And Just Like That...', l'spin-off de 'El Esquadrón Suicida' titulat 'El Pacificador' i la preqüela de 'Juego de Tronos’, 'La Casa del Dragón'. Quant a produccions espanyoles, s’han anunciat 'Venga Juan', 'Sin novedad’, 'García!' i 'Pobre diablo'.

tracking