SEGRE

Els vacunats amb Janssen rebran una dosi de reforç a partir del 15 de novembre

Amb Pfizer o Moderna, segons ha acordat la Comissió de Salut Pública

Una infermera preparant una dosi de la vacuna Janssen.

Una infermera preparant una dosi de la vacuna Janssen.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ciutadans que van rebre la monodosi de la vacuna de Janssen contra la COVID-19 rebran una segona dosi de Pfizer o Moderna, segons ha acordat aquest dimarts la Comissió de Salut Pública, en la que estan representades les comunitats autònomes i el Ministeri de Sanitat. Segons ha informat el Ministeri, aquesta dosi de record s’administrarà almenys tres mesos després de l’administració de la vacuna de Janssen.

Les comunitats autònomes començaran amb aquesta dosi de record a partir del 15 de novembre, prioritzant els grups de vacunació de l’Estratègia Nacional de Vacunació, és a dir, començant amb els grups més vulnerables.

D’aquesta forma, la campanya de vacunació té ara dos objectius principals: d’una banda, en aquests moments s’està inoculant una dosi de reforç als majors de 70 anys, en paral·lel a la vacuna de la grip, rere les persones amb condició d’alt risc i les persones que viuen en residències. Per un altre, el 15 de novembre es començarà amb aquest grup d’1,97 milions d’espanyols que van rebre Janssen.

tracking