SEGRE

Julia Otero anuncia que està recuperada del càncer

Julia Otero en una foto recent

La substituta de Julia Otero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julia Otero ha anunciat a les xarxes socials que ha superat el càncer de còlon que li va ser diagnosticat el mes de febrer passat. La periodista, de 61 anys, es va retirar per iniciar tractament i va deixar el programa Julia en la Onda en mans de la seua companya Carmen Juan, encara que hi va acudir en un parell d’ocasions com a convidada.

La periodista ha publicat un post a Instagram en el qual diu que "Estic viva i guerrera. Nou look. Els cabells debilitats demanava un tall, i sí, més prima. Us explicaria la dieta tan exitosa, però millor que no la proveu mai. Ja em falta poc per tornar".

"Per cert, ja no tinc 'egoistes’ (cèl·lules cancerígenes) No en va quedar ni una, encara que ja sabeu que han de passar cinc anys per donar el tema per acabat. Ens sentim aviat".

La presentadora no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’agrair als seus oients el seu suport durant aquests mesos tan durs per a ella. “La meua gratitud infinita per tants missatges plens d’ànim i afecte. Com per no curar-se!”.

L’anunci d’Otero ja ha sumat gairebé 20.000 likes i respostes d’afecte i celebració, entre la qual es troba la del lleidatà Gerard Guiu (T’estimem!), li diu.

Carme Chaparro (quin regal serà escoltar-te de nou), Jordi Basté (tornada la jefa i ens posem ferms!) o Sara Carbonero són altres dels VIP que han deixat comentaris en el post de Julia, juntament amb milers d’oients i admiradors.

tracking