SEGRE

ENTITATS ATENCIÓ

Demanen convertir un bar en centre de dia

L'ajuntament de Seròs proposa a la consellera de Drets Socials donar aquest nou ús a un espai ara buit al Casal Municipal || Les entitats locals volen que hi hagi més cursos i tallers per a joves

La consellera Violant Cervera i l’alcalde de Seròs, ahir amb la centenària Antònia Floresta.

La consellera Violant Cervera i l’alcalde de Seròs, ahir amb la centenària Antònia Floresta.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Seròs va proposar ahir a la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, convertir l’antic bar del Casal Municipal i la resta de la planta baixa de l’edifici en un centre de dia. Així ho va explicar l’alcalde, Josep Antoni Romia, després d’una visita institucional de la consellera. Romia va assenyalar que la sala polivalent actualment té poc ús i que l’antic bar està tancat, per la qual cosa es va proposar a la conselleria reconvertir aquest espai en un centre de dia a fi de donar-li més utilitat.

Cervera es va comprometre a estudiar els recursos que haurien de destinar per poder fer realitat aquest projecte, segons va explicar l’alcalde. “Volem donar a aquest espai un ús més ampli i que el centre de dia compti amb els professionals necessaris per a l’atenció dels usuaris que podrien beneficiar-se d’aquest nou equipament”, va assenyalar el primer edil. En aquest sentit, va dir que en les properes setmanes es podrà concretar les actuacions a dur a terme juntament amb el departament de Drets Socials.

La consellera es va reunir també amb les diferents entitats locals per tractar polítiques d’atenció a les persones grans i als joves. En aquest sentit, les entitats i la consellera van abordar la necessitat de dur a terme actuacions i iniciatives dirigides als més joves del municipi, sobretot al jovent que té entre 12 i 18 anys. Es va plantejar augmentar l’oferta de cursos formatius i de tallers, així com que disposin d’un local on es puguin reunir.

Entrega d’una medalla a la centenària Antònia Floresta

La consellera Violant Cervera va entregar ahir al migdia la medalla centenària a la veïna de Seròs Antònia Floresta, nascuda el 26 d’octubre del 1921. L’acte va tenir lloc al domicili de l’homenatjada, acompanyada per l’alcalde, Josep Antoni Romia, i el director territorial del departament a Lleida, Joan Segura. La centenària va explicar algunes anècdotes i va entonar la cançó que cantava quan anava al col·legi i va venir el president Francesc Macià a inaugurar el pont de Seròs.

La consellera també va firmar el llibre d’honor del consistori i va visitar la llar de jubilats.

tracking