SEGRE

Barcelona acull un torneig inspirat en 'El joc del calamar'

El joc de la corda, en el torneig que es va celebrar ahir a Barcelona.

El joc de la corda, en el torneig que es va celebrar ahir a Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 250 persones van participar ahir a Barcelona en un torneig de jocs tradicionals coreans que va recrear les proves de l’exitosa sèrie El joc del calamar de Netflix, en la qual els protagonistes arrisquen la vida en diverses rondes de jocs infantils per guanyar un premi milionari. L’acte va ser organitzat per l’Associació de Coreans de Barcelona.

Abillats amb samarreta i gorra de colors verd i blanc, a semblança dels jugadors de la popular sèrie de la plataforma de streaming, els participants van mesurar les seues forces i enginy en algunes de les proves que han de superar els personatges d’El joc del calamar, com jugar a fet i amagar, a la corda o el repte de retallar galetes de sucre. L’activitat va reunir coreans establerts a Catalunya i aficionats a la cultura del país asiàtic al camp de futbol de la Muntanyesa de Barcelona, on després de les proves lúdiques es va celebrar també un dinar popular.

Les tradicions coreanes

L’organitzadora dels jocs, Sona Li, va explicar que l’objectiu de l’activitat, que s’emmarca en el Festival de Cultura Coreana, va ser donar a conèixer les tradicions d’aquest país aprofitant l’èxit de la sèrie. A banda dels jocs, el festival va incloure un espectacle de còvers de grups de música K-Pop i tastos de menjar tradicional coreà.

tracking