SEGRE

Aquests són els bancs que no cobren comissions

Imatge d’una persona traient diners d’un caixer automàtic.

Imatge d’una persona traient diners d’un caixer automàtic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mes de juny passat va començar el cobrament de comissions en gairebé totes les entitats financeres espanyoles per al manteniment dels comptes de clients menys vinculats. Si no es compleixen les condicions especificades (nòmines, domiciliació de rebuts, quantitat de diners mínima) la majoria dels bancs cobren una comissió de manteniment mensual, trimestral o semestral.

En aquests moments és interessant recordar que queden alguns bancs que continuen sense cobrar comissions i alguns sense exigir requisits de permanència. Un estudi del web helpmycash assenyala aquestes entitats com les úniques del mercat que actualment no cobren cap tipus de comissió:

  • ING El banc que va arribar venent-se en el seu dia com l’únic que no cobrava comissions (i un dels primers en pagar als clients pels seus diners), continua mantenint viva la seua filosofia almenys en el que a comptes d’estalvis es refereix. Tant els clients que tinguin domiciliada la seua nòmina com els que no, poden disfrutar de tots els avantatges del banc com les targetes de crèdit sense haver de pagar. El punt feble d’aquest banc és el nombre d’oficines i de caixers dels que disposa a tot Espanya, que no són massa.
  • Abanca El banc gallec regala 150 euros als qui domiciliïn la pensió o la nòmina. També ofereix un compte en el qual no es cobren comissions ni pel manteniment del compte ni per les operacions comunes que es realitzin com les transferències.
  • Openbank El banc online del Santander ofereix la possibilitat de tenir una sèrie d’avantatges (la de no pagar comissions entre d’altres) sempre que es respecti entre les condicions tenir una nòmina o uns ingressos mínims mensuals.
  • Cuenta online BBVA Aquest banc disposa d’un servei Cuenta Online sense comissions del que ja gaudeixen (segons les seues pròpies estadístiques) més de 700.000 clients. Una proposta sense despeses per l’operativa bàsica o per la targeta de dèbit.
  • Imagin És una marca comercial de CaixaBank. En obrir el Compte imagin, a diferència dels clients del banc a la seua marca tradicional, aquests no tenen l’obligació de complir requisits per tenir un compte i una targeta gratuïts. Tots els majors d’edat residents a Espanya poden contractar el Compte imagin, apte per a clients amb i sense nòmina. Els clients que no tinguin ingressos no pagaran comissions, però si decideixen ingressar una nòmina, pensió o prestació, tampoc no hauran d’abonar cap càrrec.
  • Bankinter és un dels pocs bancs espanyols que no ha endurit els requisits dels seus comptes durant els últims mesos (exigeix una nòmina de 800 euros, mentre que abans sol·licitava ingressos superiors a 1.000 euros) i, a més, ofereix una rendibilitat de fins el 5% TAE durant el primer any. A més, permet treure diners de milers de caixers gratis, no cobra per la targeta de crèdit vinculada al compte i permet operar pel seu web i pel seu app.
tracking