SEGRE

Bizum deixarà de funcionar per als clients de Bankia

Operaris canviant el logo de Bankia pel de CaixaBank.

Operaris canviant el logo de Bankia pel de CaixaBank.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bizum deixarà de funcionar per als clients de Bankia. És l’última última notícia que ha sorgit de la fusió entre Caixabank i Bankia. Així ho ha anunciat la nova empresa, després d’advertir que no disposarà d’aquest servei des del proper 12 de novembre a les 15:00 hores, i fins el 14 de novembre, quan es recuperarà la normalitat però des de la nova banca digital.

Amb això es culminarà la fusió de Caixabank i Bankia, un acord que es va anunciar el 3 de setembre de 2020 i que quedarà sentenciat en el moment que es formalitzi la integració tecnològica dels usuaris de Bankia a l’app de Caixabank.

L’esmentat 12 de novembre és el dia triat perquè es realitzi tot el procés, encara que Bankia ha comunicat que el tancament de servei de compres en comerç electrònic deixarà de funcionar el dijous 11 de novembre a les 9:00 hores.

Des d’aquell mateix moment, els contractes de targeta dels antics clients de Bankia es retransmetran a la filial de finançament al consum i mitjans de pagament Caixabank Payments & Consumer, amb els corresponents canvis en les condicions.

Els clients de Bankia observaran a partir del 14 de novembre que l’aplicació mòbil de Bankia serà substituïda per l’app CaixaBankNow, on els clients que vinguin del banc absorbit, podran veure i gestionar les seues targetes, així com pagar en diferents operacions en comerç electrònic

Els clients de Bankia també veuran que amb la culminació del procés tecnològic tindran un IBAN diferent.

tracking