SEGRE

El truc per sortir d'un grup de WhatsApp sense que ningú se n'adoni

Així és i com es descarrega WhatsApp Plus, l'aplicació que millora l'original

Així és i com es descarrega WhatsApp Plus, l'aplicació que millora l'original

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups de WhatsApp són útils per planificar esdeveniments quan el nombre de persones és bastant ampli o per mantenir el contacte amb persones amb qui hem coincidit en alguna àrea de la nostra vida. No obstant, les alertes poden arribar a resultar molestes i convertir-se en una font de distracció quan els participants són molt actius.

Fins ara, deixar aquests grups sense que aparegui el missatge que l’hem abandonat, no és possible. Moltes vegades ningú no s’atreveix a fer el pas ja que aquesta pràctica no està ben vista socialment. Però hi ha un truc per deixar de rebre les notificacions i que no aparegui en els xats de l’aplicació sense que la resta dels membres ho sàpiguen.

Els passos a seguir són els següents:

  • Obrim WhatsApp i accedim al grup de conversa del qual ja no volem formar part. A Android premem sobre els tres punts verticals de la cantonada superior dreta i elegirem l’opció ' Info. del grup'. A iPhone n’hi ha prou amb clicar en el nom del grup.
  • A Android triem 'Silenciar notificacions’ i a continuació 'Sempre'. A l'iPhone, el mateix dins de l’opció 'Silenciar'.
  • Dins d’'Info. del grup', a Android, també apareix l’opció 'Notificacions personalitzades’ > Notificacions en alta prioritat’, que desactivarem per evitar que es mostrin vistes prèvies de notificacions del grup en la part superior de la pantalla.
  • L’últim pas consiteix a arxivar el grup perquè no sigui visible al nostre llistat de xats. Per als usuaris d'iPhone, n'hi ha prou amb lliscar l’esquerra en el nom del grup i prémer 'Arxivar'.
tracking