SEGRE

LLEURE TRADICIONS

Torre-serona celebrarà el cap de setmana la primera festa major postpandèmia

Al maig van repartir aperitius per celebrar la festa a casa.

Al maig van repartir aperitius per celebrar la festa a casa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torre-serona viurà aquest cap de setmana la primera festa major postpandèmia després de no poder celebrar la del maig i el novembre de l’any passat ni les de maig d’aquest any. Serà des de demà fins al dia 7 de novembre i comptarà amb un programa per a tots els públics que inclourà l’obra de teatre L’Hostal de la Glòria, a càrrec del Grup Teatre l’Agropecuària. El segon dia, la zona poliesportiva del municipi s’omplirà d’inflables i jocs infantils durant el matí, i a la nit, a les 21.00 hores, tindrà lloc el sopar de germanor i la festa del jovent per acabar amb una sessió Retro-Party a càrrec del DJ Santi Roig.

Diumenge, l’últim dia de festes, a les 12 hores donarà inici la missa de festa major i a les 17.00 el grup Músic Lovers oferirà un concert a la sala de ball de l’ajuntament. “Els veïns tenien moltes ganes de poder sortir a celebrar. Ho van demostrar aquest cap de setmana passat al túnel del terror que vam organitzar al qual van venir prop de 350 persones”, va explicar a SEGRE l’alcalde de Torre-serona, Agustí Jiménez.

“Per al sopar popular, que és l’únic acte per al qual feia falta apuntar-se amb temps, han reservat plaça unes 130 persones i esperem que per a la resta d’activitats l’aforament sigui proper al centenar de persones,” va afegir Jiménez.

tracking