SEGRE

Familiars d'una víctima de violència masclista apunyalen el suposat agressor

Una comissaria de la Policia Nacional.

Una comissaria de la Policia Nacional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut diverses persones després que un home presumptament agredís la seua parella sentimental i que familiars d’ella, en represàlia, clavessin un ganivet al coll a l’home i el ferissin de gravetat. Els fets han ocorregut durant la nit, al voltant de les 1.30 hores, quan un home i una dona, que són parella sentimental, han ingressat a l’hospital d’Oriola (Alacant) amb ferides d’arma blanca, segons han informat fonts de la Policia Nacional a Europa Press.

La Policia Nacional va rebre l’alerta que acabava d’ingressar un home amb un ganivet clavat al coll en estat greu que ha hagut de ser intervingut d’urgència a l’hospital. Els agents han obert una investigació i, després de diverses gestions, han descobert que moments abans havia acudit una altra dona amb ferides de talls a les mans per arma blanca, que va manifestar haver-se-les produït la seua parella.

Continuant amb les primeres indagacions, han comprovat que aquestes dos persones assistides a l’hospital són parella sentimental i que, pel que sembla, familiars de la dona ferida haurien ocasionat les lesions del marit en represàlia per l’agressió prèvia i a requeriment de la dona, segons les mateixes fonts. S’ha localitzat a aquests familiars i el vehicle amb què haurien estat traslladats els ferits. La policia ha intervingut el vehicle, està custodiant el domicili on haurien ocorregut les agressions i ha detingut tots els presumptes participants en els fets, a l’espera d’aclarir el succeït. La investigació de la Policia Nacional continua per conèixer més detalls de l’ocorregut, segons ha pogut saber Europa Press.

tracking