SEGRE

GUIA

Aquesta es la nova app per fer amistats

Cofundada per Ainoa Millán, vinculada a Lleida

Ainoa Millán i Josep Mateu, fundadors de Hoa.

Ainoa Millán i Josep Mateu, fundadors de Hoa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una jove barcelonina vinculada a Lleida, Ainoa Millán, ha posat en marxa amb la seua parella una app per fer nous amics. Es tracta de Hoa, una aplicació mòbil que té com a objectiu ajudar els usuaris a trobar persones properes que comparteixin idees i aficions. Per a això, les persones prèviament registrades comparteixen una publicació amb un text del seu interès i esperen a rebre respostes d’altres usuaris.

Més tard, poden iniciar un xat amb aquelles persones les respostes de les quals considerin més interessants. Segons explica Millán, “la idea va sorgir després d’un viatge en el qual ens venia de gust conèixer gent de la zona que ens expliqués quin lloc podíem visitar, no tant des d’una perspectiva turística sinó local. No vam trobar res que donés resposta a les nostres necessitats.

Hi ha moltes aplicacions de cites o fins i tot algunes que programen activitats grupals, però cap per fer amics”. Hoa, que en pocs mesos ha acumulat unes 5.000 descàrregues, “pot ser de gran ajuda per a aquells que es muden a una ciutat o emprenen una nova etapa”.

tracking