SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Fins a 300 persones visiten el 'mar ocre' dels fruiters a la tardor d'Aitona

En una jornada plena d'activitats lúdiques

Imatge de la fira de productes locals.

Imatge de la fira de productes locals.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aitona triomfa a la primavera i ara també a la tardor. Unes tres-centes persones es van donar cita ahir en aquest municipi del Baix Segre per descobrir l’espectacle cromàtic del mar ocre que ofereixen aquests dies els camps de fruiters i van participar en una jornada plena d’activitats lúdiques. L’alcaldessa, Rosa Pujol, va fer un balanç positiu de la jornada i va explicar que “després d’un any molt complicat a causa de la Covid, el projecte de Fruiturisme comença a reprendre l’activitat amb normalitat”.

A més a més de les visites als camps, que ofereixen actualment un paisatge ocre que contrasta amb el rosa que mostraran durant la floració a la primavera, els visitants van poder participar en una caminada solidària contra el càncer i en favor de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga). També hi va haver una fira de productors locals, una master class de zumba, rutes lliures per l’entorn natural del municipi, activitats infantils com passejos en ase i jocs de fusta i una jornada de portes obertes a la cova del Pare Palau. Així mateix, el grup d’instagramers @instacat_club també va visitar els camps de fruiters.

Val a recordar que el projecte de Fruiturisme, amb el qual l’ajuntament de la localitat busca atreure visitants als camps de fruiters, ha incentivat la creació de nous negocis i ja han obert dos cases rurals i sis obradors de melmelades, xocolate, cervesa i pa (vegeu SEGRE del 28 d’octubre).

Imatge de la fira de productes locals.

Imatge de la fira de productes locals.GERARD HOYAS

tracking