SEGRE

Noms espanyols per als xips d'Apple per a Mac

Apple ha començat a treballar en les dos pròximes generacions dels seus xips propis, després dels primers xips M1, presentats en 2020, i les seues variants més avançades M1 Pro i M1 Max,

Noms espanyols per als xips d'Apple per a MacApple

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apple ha començat a utilitzar de manera interna els noms de tres illes espanyoles (La Palma, Eivissa i Lobos) com a denominacions de desenvolupament per als seus nous models de processadors propis per a ordinadors Mac, que pertanyen a la tercera generació que succeirà als models M1 Pro i M1 Max. Així ho ha recollit el mitjà 'The Information' en un reportatge sobre els pròxims plans d’Apple en el desenvolupament dels seus processadors propis d’Apple Silicon, que des del seu debut a finals de 2020 han anat substituint als xips d’Intel als seus ordinadors Mac.

Apple ha començat a treballar en les dos pròximes generacions dels seus xips propis, després dels primers xips M1, presentats en 2020, i les seues variants més avançades M1 Pro i M1 Max, anunciades l’octubre amb millores per als nous portàtils professionals MacBook Pro. Segons han assegurat tres persones amb coneixement sobre els plans d’Apple, com publica The Information, els xips de tercera generació tindran com a noms interns de desenvolupament a tres illes espanyoles: les canàries La Palma i Lobos, i la balear Eivissa.

Els plans d’Apple en el segment de processadors revelen que els futurs processadors de la marca nord-americana per a ordinadors podrien millorar substancialment el rendiment de les pròximes famílies de xips d’Intel que es llancin alhora.

tracking