SEGRE

Sorpresa al saber-se què cobra el públic de la 'Ruleta de la Suerte'

‘La ruleta de la suerte’, amb públic.

‘La ruleta de la suerte’, amb públic.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé tots els concursos de televisió tenen públic que anima i dona una nota de color a l’emissió. El que pocs saben, és que, en alguns programes, assistir al rodatge es paga. Encara que alguns dels assistents a aquests programes, asseguren que és una tasca que està "mal pagada".

Per exemple, assistir a 'La Ruleta de la Suerte' està pagat en uns 20 euros per jornada. Però s'ha de destacar que no és un preu per programa, sinó per dia de rodatge, en el qual almenys es graven dos emissions d’una hora. A això cal sumar-hi que entre programa i programa es fa una petita pausa per preparar decorats, deixar als participants que es preparin i donar un lleuger descans a l’equip.

Encara que pugui semblar sorprenent, molts dels assistents a aquests concursos són aspirants a models o actors. En molts casos, els càstings per participar en el públic es gestionen amb agències d’actors i models, que hi col·loquen algun dels seus rostres a l’espera que algun director de càsting s’hi fixi durant l’emissió. En general, és gent jove o que acaba de començar al món de la interpretació tot i així, han estat nombroses les queixes pels baixos sous.

Un dels espais més més ‘rendibles’ és ‘Espejo Publico’ d’Antena 3 que paga 20 euros. A la resta de programes la quantitat baixa considerablement: ‘El Programa de Ana Rosa’ 8 euros i per exemple ‘El Intermedio', ‘Superviiventes’ o ‘Zapeando’ paguen 9 euros als seus assistents

Els especials de la Nit de Nadal o Nit de Cap d’Any, també solen estar pagats, igual altres tipus de gales i homenatges eventuals.

tracking