SEGRE

ENTITATS SERVEIS

Aspros custodiarà 170.000 documents de NovAliança

A través del seu Centre Especial de Treball, Tecnosolucions || L'acord agilitzarà la consulta de les històries clíniques

Representants de NovAliança i Aspros en la firma del contracte.

Representants de NovAliança i Aspros en la firma del contracte.FUNDACIÓ ASPROS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’àrea de Tecnosolucions de la Fundació Aspros va firmar recentment un contracte amb la clínica privada NovAliança pel qual l’entitat lleidatana dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual farà la custòdia de 170.000 històries clíniques. L’acord, que permetrà agilitzar els processos de consulta i d’accés a la informació, arriba després que Aspros hagi ampliat el seu servei de custòdia documental, duplicant la superfície de les seues instal·lacions a Sudanell. El responsable deTecnosolucions, Jaime López, va explicar que amb aquest nou acord “la clínica NovAliança no només guanya espai, sinó que li permetrà incrementar i agilitzar el procés de consulta de la documentació clínica”.

En aquesta línia, López recorda que el centre ja va contractar fa més d’un any el servei de destrucció de paper, amb la instal·lació de contenidors a la seu de la clínica. Tecnosolucions va nàixer el 2008 com a Centre Especial de Treball d’Aspros i desenvolupa la seua tasca tant per a empreses com per a particulars. Des de la seu de Sudanell, custodien 13 milions de documents de 80 empreses, hospitals, clíniques, despatxos professionals i administracions públiques.

Aquests suposen quatre quilòmetres lineals de documents oficials, guardats amb estrictes mesures de seguretat i respectant la llei orgànica de protecció de dades.

tracking