SEGRE

Els destins favorits de les parelles per a la lluna de mel

Els destins favorits de les parelles per a la lluna de mel

Els destins favorits de les parelles per a la lluna de mel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pandèmia va canviar els plans de moltes parelles que havien planejat casar-se el 2020 o el 2021 i, com a conseqüència, els seus viatges de nuvis. El portal Bodas.net ha realitzat diverses enquestes durant el transcurs de la pandèmia per elaborar una anàlisi de com ha evolucionat el recorregut de les llunes de mel durant les diferents fases que han viscut amb motiu de la crisi sanitària.

Les parelles que van decidir seguir endavant amb el viatge van haver de modificar els plans inicials. En concret, només el 8% va realitzar la lluna de mel tal com l’havien planejat inicialment.

El 70% de les parelles van apostar per canviar el destí i elegir-ne un de més local i proper, encara que també hi va haver qui va realitzar el viatge planejat però escurçant-lo (27%). Les ‘minimoon’ també es van convertir en una de les opcions favorites per a les parelles: el 33% va afirmar que faria un viatge curt just després del casament i deixarien el gran viatge per a més endavant, quan la situació fos més estable. Tan sols el 4% de les parelles va decidir que no faria cap tipus de viatge.

Pel que respecta als destins, les primeres parelles que es van casar durant la pandèmia, van elegir Europa. En concret Espanya, Grècia i Itàlia van ser els llocs més sol·licitats. Però també hi va haver els qui van traspassar les fronteres i van viatjar fins el Carib i el continent asiàtic: Maldives, Tailàndia i Indonèsia, llocs paradisíacs i allunyats de grans aglomeracions.

Si al principi de la pandèmia les parelles buscaven un destí més a prop de casa, actualment es decanten per un lloc on el clima sigui bo (46%). No obstant, encara es continua tenint en compte determinats factors que tenen a veure amb la COVID com, per exemple, les restriccions del destí (38%), que sigui un lloc de baix risc (34%) o que no hi hagi aglomeracions (30%). En aquest sentit, els destins internacionals més sol·licitats actualment són Maldives i Riviera Maya, i els nacionals, les Illes Canàries o Menorca.

tracking