SEGRE

El director de 'El joc del calamar' confirma la segona temporada

El risc d''El juego del calamar'

El risc d''El juego del calamar'HBO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'El Joc del Calamar', la ficció coreana, que es va estrenar a Netflix el passat 17 de setembre, es va convertir en un èxit mundial. Tanmateix, el seu director, Hwang Dong-hyuk, sempre havia mantingut que va planificar la sèrie pensant en una sola temporada.

Però tenint en compte que la sèrie ha arrasat i després d’haver parlat amb Netflix, el cineasta ha confirmat que sí que en realitzarà una segona temporada. “Hi ha hagut tanta pressió, tanta demanda i tant amor per què hi hagi nous episodis... que gairebé sento que no ens deixen cap altra opció!”, ha assegurat Dong-hyuk a Associated Press.

Així mateix, el director ja ha avançat que es troba en ple procés de planificació, tot i que encara és aviat per precisar|necessitar quan començarà la producció del rodatge. “Està al meu cap ara mateix. Així que els prometo això: Gi-hun tornarà i farà alguna cosa pel món”, ha revelat, confirmant que la continuació tornarà a tenir com a protagonista a Seong Gi-hun, interpretat per Llegeix Jung-jae.

A més de treballar en una segona temporada de ‘El Joc del Calamar’, el cineasta coreà ha explicat que té al cap rodar abans una pel·lícula. I és que per treballar de nou en una sèrie com aquesta i mantenir el nivell, cal estar molt mentalitzat. En aquest sentit, Dong-hyuk ha revelat a l’esmentat mitjà que la primera tanda de capítols van ser “físicament, mentalment i emocionalment esgotadors”. De fet, el director va patir tant estrès durant el procés de creació que va perdre sis dents.

De moment, Netflix no ha confirmat de forma oficial la renovació d’aquesta segona temporada, perquè ara per ara la plataforma només disposa d’algunes idees i de la planificació.

tracking