SEGRE

Xavi prohibeix a Gerard Piqué anar a 'El Hormiguero'

Gerard Piqué y Shakira.

Gerard Piqué y Shakira.EFE/MIGUEL RAJMIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arribada de Xavi Hernández com a nou entrenador del Barça ja ha provocat diversos canvis al vestidor blaugrana. Com va anunciar en la roda de premsa de presentació, ha instaurat una sèrie de normes que tots els jugadors han de complir, entre les quals n'hi ha algunes que controlen les activitats extraesportives dels jugadors. "No fa falta ser dur. És un tema d’ordre. Quan hem tingut normes al vestidor hem anat bé i quan no n'hem tingut hem anat malament. Hem de ser professionals. Hem de començar amb les normes", va explicar el tècnic.

Un dels primers afectats per les noves normes internes és Gerard Piqué, que aprofitant aquesta aturada de seleccions tenia previst viatjar a Madrid per promocionar la Copa Davis i assistir a 'El Hormiguero', segons ha revelat la Cadena Cope. Així, Piqué no assistirà a la presentació del torneig tennístic organitzat a través de la seua empresa Kosmos, prevista per a dimarts vinent 16 de novembre, ni tampoc al programa de Pablo Motos. El fet que l’entrevista hagués de fer-se a Madrid i de nit ha estat determinant perquè Xavi no li hagi donat permís, informa El Mundo Deportivo.

Xavi vol imposar un decàleg amb unes normes: horaris, activitats en grup, mesures nutricionals o sancions econòmiques. Per començar, Xavi pretén que tots els seus futbolistes estiguin a la Ciutat Esportiva una hora i mitja abans que comenci l’entrenament. Aquesta mesura també implica que els jugadors esmorzaran i dinaran junts, cosa que fins al moment era voluntari.

Xavi també prohibeix que 48 hores abans d’un partit s’arribi a casa més tard de les dotze de la nit i proposa un control sobre les activitats que realitzen els jugadors en el seu temps lliure. Tota activitat que pugui influir en el rendiment sobre la gespa haurà de ser supervisada pel cos tècnic. Es prohibeixen activitats com el surf, muntar en bici elèctrica o qualsevol pràctica que impliqui un risc de lesió per als futbolistes. Finalment, Xavi també imposa a la seua plantilla que doni bona imatge. Els jugadors hauran de tenir un comportament adequat a tota hora: entrenaments, rodes de premsa, viatges, partits i qualsevol acte del club.

tracking