SEGRE

Un lleidatà guanya un premi per tenir una assecadora de més de 40 anys

Imatge d'arxiu d'una assecadora.

Un lleidatà guanya un premi per tenir una assecadora de més de 40 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mario Martínez és el propietari d’una assecadora Miele que té més de 40 anys de vida útil i es troba a Lleida. A més, Mario també té a casa seua una rentadora i un rentaplats de la firma alemanya, tots adquirits en els anys setanta del segle XX. L’assecadora s’ha fet 'famosa' al participar i guanyar un concurs de la marca d’electrodomèstics Miele.

Miele va convocar al maig la tercera edició del concurs del concurs #MieleDuraMás per trobar els electrodomèstics de la companyia alemanya més duradors en ús de l’estat espanyol i homenatjar així tots aquells que dipositen dia a dia la seua confiança en la marca.

Dels més de 600 electrodomèstics que s’han presentat al concurs, s’han trobat 398 aparells amb més de 20 anys d’ús: dos d'aquests, adquirits en la dècada dels seixanta, 29 als setanta, 89 als vuitanta, 232 als noranta i 46 al 2000. Els cinc electrodomèstics guanyadors han estat un rentaplats adquirit el 1960, tres assecadores i una rentadora de la dècada dels setanta.

Com a premi, els cinc guanyadors rebran un electrodomèstic de la gamma actual. Al llarg dels quatre mesos que ha durat el concurs els participants han compartit amb la firma alguns moments emotius i anècdotes, com no voler canviar d’electrodomèstic o en alguns casos l’aparell ha passat de pares i fills, la qual cosa demostra la confiança que han dipositat els propietaris en la firma al llarg de tots aquests anys.

tracking