SEGRE

La crisi dels xips potencia la demanda de tecnologia de segona mà

Nou iPhone SE, el 'low cost'

Nou iPhone SE, el 'low cost'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enmig de la crisi de mercat provocada per la manca de xips, la plataforma Milanuncios ha presentat dades que demostren un increment en la demanda de productes de tecnologia de segona mà. Trobar els últims dispositius al seu preu original s’està tornant impossible en alguns sectors, com les últimes videoconsoles. Les llistes d’espera també són cada vegada més llargues, i en alguns casos ja se’n van per al 2022, sense possibilitat d’obtenir el nostre dispositiu a temps per a la temporada nadalenca.

Per lluitar contra aquesta tendència, molts usuaris estan confiant en botigues|tendes i plataformes de segona mà. Segons dades de Milanuncios, el mes de setembre passat la demanda de productes de tecnologia es va incrementar un 103% respecte al mateix període de l’any anterior. És important recalcar que aquest increment s’ha produït malgrat que el setembre és un mes molt important en qüestió de llançaments al sector tecnològic, amb l’arribada de models molt desitjats com el iPhone 13 o els últims mòbils Android, per exemple.

En total, el servei va registrar més de 660.000 anuncis relacionats amb tecnologia, un increment del 10,9% respecte al mateix període de l’any anterior; s’han publicat més de 1.800 anuncis diaris de telefonia, informàtica i videoconsoles de mitjana|mitja, un mercat que ha mogut més de 136 milions d’euros l’últim any.

Malgrat això, el mercat tecnològic de segona mà segueix fort amb el iPhone 11 i el iPhone 12 liderant les recerques de productes a Milanuncios, seguits de les videoconsoles més populars, la Nintendo Switch, la PlayStation 4 i la PlayStation 5. No hauria de sorprendre que el 54% de l’oferta d’anuncis sigui de telefonia, amb el iPhone com a producte més ofert i més demandat.

tracking