SEGRE

ESCÀNDOL

La dona d'Abidal anuncia que demanarà el divorci per infidelitat

La dona d’Abidal anuncia que demanarà el divorci per infidelitat

La dona d'Abidal anuncia que demanarà el divorci per infidelitat

La dona d'Abidal anuncia que demanarà el divorci per infidelitatEFE/Enric Fontcuberta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dona d’Éric Abidal, Hayet Abidal, ha anunciat que sol·licitarà el divorci després que l’exjugador del Barcelona i antic internacional francès li hagi presumptament confessat que mantenia una relació extramatrimonial amb la futbolista del PSG Kheira Hamraoui, agredida a començaments de mes.

En un comunicat remès a Efe, els advocats d’Hayet Abidal, Nicolas Cellupica i Jennifer Losada, asseguren que l’esposa del també exdirector esportiu del FC Barcelona demanarà el divorci a la capital catalana "obligada per les circumstàncies i molt a pesar seu pel cas Hamraoui".

"Després que la Fiscalia de Versalles anunciés dilluns a la nit que el xip del telèfon de la futbolista estava a nom del seu marit Éric Abidal, aquest li va confessar que mantenia una relació adúltera amb Hamraoui", afirmen els advocats.

Hayet Abidal també ha afirmat a través dels seus representants legals que "espera poder netejar el seu honor i reputació entelada pels rumors" relacionats amb l’agressió a Hamraoui el passat 4 de novembre i ha subratllat que desitja "ser escoltada com més aviat millor, en un cas que ja ha causat diverses víctimes col·laterals".

Éric Abidal compareixerà pròximament com a testimoni en la investigació per l’agressió el passat 4 de novembre a la jugadora del PSG Kheira Hamraoui i per la que s’havia arribat a vincular a la seua companya d’equip Aminata Diallo, si bé en els últims dies ha cobrat força com a principal hipòtesi una revenja per un possible assumpte extramatrimonial.

Segons han informat els diaris francesos "Le Monde" i "Le Parisien", la fiscal de Versalles, Maryvonne Caillibotte, ha confirmat que Abidal serà "pròximament" interrogat i no descarta que l’esposa de l’exfutbolista també sigui convocada.

I tot això després de transcendir que la targeta del mòbil de Hamraoui estava a nom d’Abidal, confirmant, als ulls dels investigadors, una relació pròxima entre els dos.

Hamrahoui i Abidal van coincidir a Barcelona, ja que la jugadora va estar en l’entitat catalana de 2018 a juny de 2021 i l’exfutbolista va ser director esportiu blaugrana entre 2018 i 2020.

Així mateix, Hamrahoui i Diallo, que va presenciar els cops, van escoltar dir a un dels assaltants: "Llavors què passa" Ens fiquem al llit amb homes casats".

Hamraoui, de 31 anys, va ser colpejada a les cames amb una barra de ferro per dos homes encaputxats en la nit del 4 de novembre mentre anava amb cotxe amb el seu col·lega del PSG Diallo, que va arribar a estar detinguda durant 36 hores, però va ser posteriorment posada en llibertat sense càrrecs per falta de proves.

Els investigadors van sospitar en un primer moment que Diallo havia orquestrat l’atac a Hamraoui, amb la intenció de lesionar-la i poder tenir més minuts de joc, ja que ambdues juguen en la mateixa posició de medi ofensiu.

Abidal, de 42 anys, qui va superar el 2011 un greu càncer al fetge després de ser sotmès a un trasplantament, va ser contractat per Canal+ per comentar els partits de la Lliga de Campions aquesta temporada.

tracking