SEGRE

CAS ABIDAL

Abidal demana perdó a la seua dona i diu que es mereix la "humiliació"

Abidal demana perdó a la seua dona i diu que es mereix la

Abidal demana perdó a la seua dona i diu que es mereix la "humiliació"EFE/Enric Fontcuberta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador i exdirector esportiu del Barcelona i antic internacional francès Éric Abidal va demanar aquest dimarts perdó a la seua dona, que li ha sol·licitat el divorci després que aquest presumptament li confessés haver-li estat infidel, i va assegurar que es mereix la "humiliació".

"Perdona'm. Poc importa la teua decisió, continuaràs sent als meus ulls la dona de la meua vida, i sobretot la mare dels nostres meravellosos fills. Em mereixo aquesta humiliació encara que m’està matant viu", va dir l’exfutbolista a Hayet Abidal en un missatge en el seu compte d’Instagram.

L’esposa d'Abidal va anunciar que li demanarà el divorci després que aquest suposadament li admetés que mantenia una relació extramatrimonial amb la futbolista del París Saint-Germain (PSG) Kheira Hamraoui, agredida a començaments de mes.

En un comunicat remès a EFE, els advocats d’Hayet van apuntar que va confessar aquesta infidelitat després que la Fiscalia de Versalles, que investiga l’atac, anunciés que el xip del telèfon de la futbolista estava a nom d’Abidal.

Hamraoui i Abidal van coincidir a Barcelona, ja que la jugadora, de 31 anys, va estar en l’entitat catalana de 2018 a juny de 2021 i l’exfutbolista, de 42, va ser director esportiu blaugrana entre 2018 i 2020.

Les diferents pistes explorades pels investigadors han acabat apuntant a la seua relació: Hamraoui i la també jugadora del PSG Aminata Diallo, que va presenciar els cops, van escoltar dir a un dels assaltants: "Llavors Què passa" Ens fiquem al llit amb homes casats".

La nit de l’agressió, després d’un sopar organitzat pel PSG, Hamraoui tornava a casa en un automòbil conduït per Diallo i en el qual també hi havia una altra jugadora. Els emmascarats van obrir una porta, van treure Hamraoui per la força i la van colpejar abans de fugir.

Els investigadors, segons la premsa esportiva francesa, van interrogar Diallo sobre la possibilitat que ella contractés els dos sicaris per lesionar Hamraoui i així fer-se amb el seu lloc titular en el PSG i consolidar-se en la selecció francesa, ja que ambdues ocupen posicions similars com a centrecampistes defensives. Però Diallo va ser alliberada sense càrrecs després del seu interrogatori i ara s’exploren altres hipòtesis.

Segons han informat mitjans com Le Monde o Le Parisien, la fiscal de Versalles, Maryvonne Caillibotte, ha confirmat que Abidal serà "pròximament" interrogat i no descarta que l’esposa de l’exfutbolista també sigui convocada.

tracking