SEGRE

RELIGIÓ SOLSONA

L'exbisbe de Solsona Xavier Novell ja s'ha casat

Ahir en una cerimònia civil a Súria, on resideix la seua ja esposa, l'escriptora Sílvia Caballol || Treballa des de fa setmanes en una fàbrica d'extracció de semen animal

Novell i Caballol sortint del jutjat de pau de Súria després d’oficiar l’enllaç matrimonial, ahir a la tarda.

Novell i Caballol sortint del jutjat de pau de Súria després d’oficiar l’enllaç matrimonial, ahir a la tarda.PLANTA BAIXA/TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exbisbe de Solsona, Xavier Novell, és des d’ahir un home casat. El polèmic prelat va contreure matrimoni aquest dilluns amb l’escriptora Sílvia Caballol en una cerimònia civil al jutjat de pau de Súria, tal com va avançar ahir el programa Planta Baixa. Les núpcies civils de Novell i Caballol venen després que la parella ho sol·licités al jutge de pau divendres passat i fora de l’horari habitual d’aquesta oficina, segons va informar Regió 7.

Novell, que s’ha mantingut en silenci respecte a la vida privada des que va anunciar la renúncia al càrrec el 23 d’agost, va presentar els papers necessaris per a l’enllaç el 7 d’octubre al registre civil de la localitat del Bages, i estava pendent de rebre l’autorització al llarg d’aquest mateix mes de novembre.L’exreligiós, que va ser suspès automàticament del càrrec de bisbe al sol·licitar els papers de matrimoni, treballa des de principis de mes a Semen Cardona, una empresa catalana capdavantera en l’elaboració de dosis d’esperma per a inseminació artificial porcina d’alt rendiment i que exporta a una vintena de països.

El portal Religión Digital va arribar a assegurar que Caballol, psicòloga i autora de dos novel·les, podria estar embarassada de bessons, i s’esperaria que donés a llum el 2022. Caballol, divorciada i amb dos fills, ha mantingut fins a la data la seua residència a Súria. Des que Novell va anunciar que abandonava la vida religiosa, la parella s’ha deixat veure en algunes ocasions pels carrers d’aquesta localitat. Des de la seua marxa del bisbat, Novell ha viscut discretament en un pis de Manresa.

tracking