SEGRE

Una empresa de creuers denega l'entrada als no vacunats

Els passatgers hauran d'acreditar la pauta completa de vacunació.

Una empresa de creuers denega l'entrada als no vacunats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia de creuers MSC ha informat que als seus vaixells només permetrà passatgers amb la pauta completa de vacunació contra el coronavirus, denegant l’entrada d’aquells que no la tinguessin. A més, els passatgers s’hauran de realitzar un test abans d’embarcar-se. Aquestes mesures, que entraran en vigor el proper 4 de desembre, es realitzen per als creuers que la companyia realitzarà aquest hivern per la Mediterrània. D’aquesta manera, implementa unes mesures que ja ha implantat en altres regions del món.

Segons informa l’empresa en un comunicat, els passatgers que considerarà com vacunats seran aquells que hagin rebut la pauta completa més de 14 dies abans de l’inici del creuer. A més, els test que s’han de realitzar s’hauran de fer fins 72 hores abans de l’embarcament. Aquestes mesures s’aplicaran a tots els passatgers de 12 anys o més, podent embarcar totes les persones que tinguin menys d’aquesta edat.

L’empresa informa que qualsevol passatger que ja tingui una reserva i no estigui completament vacunat a temps per a la data de sortida pot optar per reprogramar les seues vacances en una data posterior o sol·licitar un reembors.

tracking