SEGRE

Salut suspèn temporalment el passaport covid davant del col·lapse per aconseguir-lo

El certificat digital COVID de la UE.

El certificat digital COVID de la UE.CE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut ha decidit suspendre l'obligatorietat de tenir el certificat covid per entrar a bars, restaurants, gimnassos i residències, que ha entrat en vigor aquesta matinada davant del col·lapse de l'aplicatiu La meva salut, on s'ha d'accedir per obtenir el document.

Des del moment en què ahir es va anunciar l'obligatorietat del passi, tant la web com l'aplicació es van col·lapsar. En aquests moments, més de 300.000 persones estan esperant per obtenir el certificat. Tot i així, s'han descarregat 707.000 certificats en els darrers quatre dies. 

Davant d'aquests problemes, Salut ha decidit suspendre almenys fins dilluns el requeriment del passaport covid fins que es puguin resoldre aquests problemes informatics. Ho ha anunciat el conseller de Salut Josep Maria Argimon en un acte institucional a Vic. "Dilluns analitzarem un altre cop tota la situació", ha afegit el conseller, referint-se a la reunió de la Comissió Delegada en materia de covid 19. 

S'ha de recordar que el certificat es manté vigent en els espais en què ja ho era fins ara: oci nocturn i sales de ball. 

tracking