SEGRE

El gos que ensuma espanyols, la nova polèmica de 'Bricoheroes'

El CAC analitzarà d'ofici el polèmic esquetx del programa 'Bricoheroes'

El CAC analitzarà d'ofici el polèmic esquetx del programa 'Bricoheroes'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Bricoheroes de TV3 torna a ser al centre de la polèmica, poques setmanes després de l'episodi amb el gag de la reina Letizia. Ara, per un gag en Peyu i Jair Domínguez parlen sobre la possibilitat que els entri un espanyol a robar al taller i d’un gos a qui van ensenyar a “ensumar espanyols”.

“Però qui ens ha de robar els calés, si aquí en aquest despatx només hi entrem tu i jo?”, pregunta en Peyu. En Jair respon, desconfiat: “Que tu sàpigues. Però quan marxem d’aquí, què? Qui et diu que no ve aquí un espanyol a robar-nos? Si no hi ha instal·lada una càmera de seguretat, com ho sabrem?” La solució que proposa en Peyu és utilitzar gossos: “Perquè tinc un gos que vigila, a qui vaig ensenyar a ensumar espanyols”.

L’associació Hablemos Español ja ha denunciat TV3 per un delicte d’odi. A més, les xarxes s'han abocat de nou a parlar sobre el tema, de vegades carregant contra ells, d'altres defensant-los. 

Aquesta vegada, però, ha sorprès un comentari en particular: el de Joan Tardà, que considera que el gag és “penós” i retreu als dos humoristes que s’assemblin a “qui ens insulta i ens humilia”. Una piulada que ha respost ràpidament Jair Domínguez: 

També rep la seua resposta Pablo Echenique, que els qualificava de "xenòfobs" i "ultradreta catalana". 

tracking