SEGRE

Juanma Castaño i Miki Nadal guanyen 'Masterchef 6'

És la primera vegada que el programa té dos guanyadors

Torna Masterchef Celebrity

Torna Masterchef CelebrityTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MasterChef Celebrity 6 va viure una final molt igualada amb Miki Nadal i Juanma Castaño com a duelistes, que havien començat com a enemics íntims i acabaven desitjant que guanyés el millor. Tant, que fins i tot van compartir el premi (75.000 euros per donar a una ONG) per primera vegada en el talent culinari que els va coronar als dos com|com a guanyadors.

Tot això en una nit en què van tornar els concursants expulsats i Verónica Forqué, que després de veure’s sense forces va abandonar just abans de jugar-se la semifinal. En la primera prova de la nit, David Bustamante, Juanma Castaño, Belén López o Miki Nadal van reproduir un espectacular plat del xef Jesús Sánchez (tres Soles Repsol i tres estrelles Michelin). El convidat va cuinar davant els aspirants i els quatre van haver de seguir els seus passos sense perdre’s i sense interrompre'l. Només Juanma i Miki van ser capaços de seguir a temps les indicacions.

En l’última prova d’exteriors, els aspirants i l’equip van viatjar fins el Penedès on van haver que elaborar un menú de sis plats dissenyat per Joan i Pitu Roca.

En la prova d’eliminació, Castanyer i Nadal van tornar a enfrontar-se per preparar, en 120 minuts, u menú complet dissenyat per ells mateixos, compost per un entrant, un plat principal i unes postres, que demostrava tot el que havien après.

tracking